Logare Angajatori Utilizatori

Logare Angajatori Utilizatori

Romanian Refugee Job Portal este o platformă de recrutare şi de căutare de job-uri care permite angajatorilor să îşi creeze un cont şi să posteze oferte de job-uri gratuit; şi candidaţilor care se înregistrează pe platformă să acceseze, salveze sau să aplice la ofertele pe care le consideră cele mai potrivite experienţei lor profesionale. Candidaţii care se pot înregistra pe platformă pot fi refugiaţi sau persoane care au obţinut statutul de protecţie subsidiară în România şi care, conform Legii Azilului 122/2006 au drept de muncă în România. Cu toate acestea, accesul pe platformă nu este limitat doar acestei categorii de persoane. Din acest motiv, angajatorii vor fi responsabili cu verificarea legislaţiei muncii din România la angajarea unei persoane care a aplicat la un job prin intermediul platformei Romanian Refugee Job Portal.

La crearea unui cont de angajator pe platforma Romanian Refugee Job Portal, utilizatorii sunt rugaţi să furnizeze date precise şi valabile. Dacă intervin schimbări în ceea ce priveşte conţinutul datelor personale, utilizatorii sunt rugaţi să îşi actualizeze profilele, pentru o funcţionare optimă a serviciilor oferite prin intermediul platformei Romanian Refugee Job Portal.

Utilizatorii care se înregistrează pe platforma Romanian Refugee Job Portal trebuie cu un cont de angajator trebuie să fie ori reprezentanţii legali ai unei companii/firme/angajator, ori persoanele responsabile cu recrutarea şi selectarea resurselor umane.

Orice persoană juridică din România care deţine un Cod Unic de Identificare îşi poate crea un cont de angajator pe platforma Romanian Refugee Job Portal şi poate beneficia de serviciile oferite prin intermediul acesteia.

Accesul angajatorilor la profilele lor personale este protejat de o parolă. Recomandăm angajatorilor să nu divulge parola care protejează profilul personal nimănui. Romanian Refugee Job Portal nu va solicita angajatorilor parola prin mesaje nesolicitate sau apeluri telefonice. Mai mult, recomandăm angajatorilor să se delogheze după finalizarea fiecărei sesiuni. Angajatorii care utilizează platforma Romanian Refugee Job Portal sunt responsabili pentru păstrarea confidenţialităţii propriilor date cu caracter personal şi a parolei utilizată la conectarea pe platformă. Aceste informaţii sunt prevăzute în această secţiune pentru a înlătura riscul accesului neautorizat pe profilurile angajatorilor pentru prelevarea datelor cu caracter personal.

Utilizatorii care s-au înregistrat cu un cont de angajator pe platformă vor putea publica gratuit anunţuri de job-uri, fără a li se impune restricţii cu privire la numărul de anunţuri permis pe platformă. De asemenea, utilizatorii având un cont de angajator vor putea accesa Profilele candidaţilor şi datele acestora de contact, doar dacă aceştia au aplicat la oferta postată de angajator.

Anunţurile postate de angajatori trebuie să fie complete, corecte, etice şi nediscriminatorii. Ele trebuie să fie conforme cu legislaţia muncii în vigoare în România. Postarea sau diseminarea anunţurilor defăimătoare, discriminatorii, care au drept scop promovarea unor activităţi ilegale în România sau care incită la ură sunt interzise pe platformă.

Atunci când un nou anunţ este postat pe platforma Romanian Refugee Job Portal, el va fi verificat de Asociaţia JRS România pentru a testa dacă acesta este conform cu Termenii şi Condiţiile platformei. Dacă anunţul respectă Termenii şi Condiţiile platformei, va fi publicat şi va deveni accesibil utilizatorilor care au Profile de candidaţi.