Logare Utilizatori Candidați

Logare Utilizatori Candidați

 

Romanian Refugee Job Portal este o platformă on-line de recrutare profesională şi de căutare de job-uri adresată atât angajatorilor din România, cât şi refugiaţilor sau persoanelor care au obţinut protecţie subsidiară în România, dar utilizarea ei nu este limitată doar persoanelor cu acest statut juridic.

Candidaţii pot accesa serviciile oferite prin intermediul platformei Romanian Refugee Job Portal, prin înregistrarea pe platformă şi crearea unui cont de candidat. Înregistrarea pe platformă permite candidaţilor să îşi completeze sau actualizeze profilele cu experienţa profesională şi academică relevantă; să caute şi să aplice la ofertele de job-uri postate de angajatori; să salveze ofertele de care sunt interesaţi şi să le acceseze ulterior; să primească alerte cu ofertele de job-uri dorite pe e-mail.

Accesul candidaţilor la profilele lor personale este protejat de o parolă. Recomandăm candidaţilor să nu divulge parola care protejează profilul personal nimănui. Romanian Refugee Job Portal nu va solicita candidaţilor parola prin mesaje nesolicitate sau apeluri telefonice. Mai mult, recomandăm candidaţilor să se delogheze după finalizarea fiecărei sesiuni. Candidaţii care utilizează platforma Romanian Refugee Job Portal sunt responsabili pentru păstrarea confidenţialităţii propriilor date cu caracter personal şi a parolei utilizată la conectarea pe platformă. Aceste informaţii sunt prevăzute în această secţiune pentru a înlătura riscul accesului neautorizat pe profilurile candidaţilor pentru prelevarea datelor cu caracter personal.

La înregistrarea pe platformă, candidaţilor li se solicită furnizarea datelor personale cât mai precise şi complete. Dacă după înregistrarea pe platformă, intervin modificări cu privire la experienţa profesională sau academică a candidaţilor; sau la datele acestora cu caracter personal, se recomandă actualizarea profilelor pentru a obţine o experienţă optimă a utilizării serviciilor oferite de platforma Romanian Refugee Job Portal.

Candidaţii pentru care a fost creată platforma Romanian Refugee Job Portal sunt refugiaţii sau persoanele care au obţinut protecţie subsidiară în România. Cu toate acestea, accesul pe platformă este permis tuturor persoanelor care au dreptul de a munci în România.

Persoanele care nu sunt sigure dacă statutul lor legal le permite să muncească legal în România sunt invitate să contacteze Asociaţia JRS România pentru a beneficia gratuit de asistenţă juridică.